Székesfehérvár, Palotai út 174.

  06-20/4352-152;   treningstudio kukac treningstudio.hu

Cégbemutató

rólunk

Cégbemutató

A TRÉNING STÚDIÓ Kft. 1998 óta foglalkozik iskolarendszeren kívüli felnőttképzéssel. Elsősorban olyan munkaerőpiacon is keresett képzéseket kínálunk, melyekkel bárki megfelelhet a munkahelyi elvárásoknak OKJ-s képzéseink túlnyomó részét a gépészeti tanfolyamok adják, ahol belépési feltételként elég az általános iskolai végzettség. Ezen felül munkakör betöltéséhez és munkavégzéshez szükséges továbbképzéseket, rendeletek által előírt tanfolyamokat szervezünk saját oktatási bázisunkon és kihelyezve a megrendelő cégek telephelyén is. Fontos megrendelőink közé tartoznak Székesfehérvár és Mór multinacionális cégei, de a régió egyéb településein működő cégek felkéréseinek is rendszeresen eleget teszünk. Elsődleges küldetésünk annak tudatosítása, hogy minél több szakmához ért egy munkavállaló, annál több esélye lesz a munkaerőpiacon. Az eredményességet jól képzett, elkötelezett munkatársakkal, megfelelő tárgyi és személyi feltételek biztosításával növeljük.

Kik vagyunk?
Több mint 20 éves céges múlttal és tapasztalattal rendelkezünk a felnőttképzés területén
Naprakész tudást nyújtunk a tanfolyamra jelentkezőinknek
Ügyfélközpontú intézményként funkcionálunk, barátságos, segítőkész munkatársakkal
Jól megközelíthető helyen, saját tulajdonú székhelyünkön, felszerelt oktatótermeinkben,
vagy a megrendelő igényének megfelelő helyszínen szervezzük meg a tanfolyamokat

Miért minket?
Árainkkal tervezhet, hiszen nincsenek rejtett költségek
Önerős képzéseink esetében mindig van (kamatmentes) részletfizetési lehetőség
Gyakorlati képzéseinkhez saját gépparkkal rendelkezünk
Mi nem csak egy papírt, hanem biztos tudást adunk
Hallgatóink 99 százaléka sikeres vizsgát tesz
Segítséget nyújtunk a megszerzett szakmában az elhelyezkedéshez
2021-ben 47 tanfolyamot indítottunk 958 fő részvételével.


Minőségpolitikai nyilatkozat

Jelen minőségpolitikai nyilatkozattal elkötelezzük magunkat, arra hogy

  • tevékenységünk minőségbiztosítási rendszerét és a szakmai munka eredményességét folyamatosan mérjük és tökéletesítjük, felelősséget vállalva mind vezetői, mind munkavállalói szinten a rendszer működtetéséért és fejlesztéséért.
  • a rendszer teljesítményét és a minőségcélok teljesülését évente értékeljük az intézmény vezetőségének bevonásával.
  • a minőségpolitikában és a vezetőségi átvizsgálásban megfogalmazott célok megvalósításához rendelkezésre bocsátjuk a szükséges erőforrásokat.
  • Figyelembe vesszük, és kielégítjük a képzésben részt vevők, a munkáltatók, a munkatársak és az oktatók felnőttképzéssel kapcsolatos igényeit, valamint az elégedettségmérésen és a helyesbítő tevékenységeken keresztül figyelembe vesszük és beépítjük a képzésben résztvevők véleményét a minőségbiztosítás megvalósításába.
Célunk megfelelni a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak. Ennek előfeltétele az általunk biztosított tevékenységek szabályozott, ellenőrzött és felügyelt végrehajtása.

Stratégiánk, hogy ügyfeleink igényeinek és a kapcsolódó képzési szolgáltatásainknak legjobb minőségben történő kielégítése, olyan kompetenciák közvetítése, amelyek elsajátításával a résztvevők magas szinten képesek megfelelni a követelményeknek és a szakmai kihívásoknak.

Munkatársainktól és a tevékenységünkbe bevont partnereinktől elvárjuk a megkívánt minőségszint folyamatos biztosítását, valamint minőségjavulást eredményező intézkedések felvetését, megvitatását és végrehajtását.

Minőségpolitikánk alapja az ügyfél elégedettsége, ezért rendszeresen felmérjük ügyfeleink elégedettségét és visszajelzéseik alapján folyamatosan fejlesztjük, javítjuk tevékenységünket.

Az eredményességet jól képzett, elkötelezett munkatársakkal, megfelelő tárgyi és személyi feltételek biztosításával növeljük.

A TRÉNING STÚDIÓ KFT MISSZIÓJA

A TRÉNING STÚDIÓ Kft. 1998 óta foglalkozik iskolarendszeren kívüli felnőttképzéssel. OKJ-s képzéseink túlnyomó részét az „Építő- és anyagmozgató gép kezelője” tanfolyamok adják, ahol belépési feltételként elég az általános iskolai végzettség. Képzésben résztvevőink többsége nem rendelkezik szakmával, eddigi iskolai élményeik inkább negatívak voltak, mint pozitívak.

Ha a nyolcadik évfolyam után el is kezdtek valamilyen középfokú iskolát, kimaradtak vagy kibuktak. A tanulás, írás, olvasás nem tartozott a kedvelt tevékenységeik közé, eredményeik gyengék voltak.

Vállalkozásunk oktatóival karöltve elsődleges küldetésének érzi, hogy ezeket az embereket hozzásegítse az első szakma megszerzéséhez és kedvet éreztessen arra, hogy további folyamatos információszerzéssel bővítsék eddigi ismereteiket. Próbáljuk tudatosítani bennük, hogy minél több szakmához értenek, annál több esélyük lesz a munkavállalásnál.

Minél több állami támogatást próbálunk szerezni pályázatok útján, hogy ezeknek a nehéz körülmények között élő embereknek is lehetőségük legyen az élethosszig tartó tanulás megtapasztalására és igénybe vételére. Különös figyelmet fordítunk a követendő magatartásformák és tapasztalatok közvetítésére. A tanulási folyamat keretei között célunk, hogy az emberekben motiváltságot keltsünk a tudásszomj és kezdeményezőkészség iránt. Segítséget nyújtunk a fiataloknak a munka világába való bekapcsolódásba, a munkanélkülieknek a visszailleszkedésbe azzal, hogy megismertetjük őket az álláskeresési technikákkal (önéletrajz írás, interjúk), munkavállalási-, jogi- és gazdasági ismeretekkel.

E stratégia alkalmazásával próbálunk hozzájárulni, hogy az egyén a gazdaság és munkaerőpiac követelményeinek megfelelve helytálljon, megakadályozza saját társadalmi kirekesztettségét, és ezzel javíthassa életminőségét.

Munkatársaink

Sörösné Fekete Zsuzsa: cégvezető, képzési szakmai vezető

Sörös István: EHS vezető, képzési koordinátor

Szabó-Sörös Barbara: képzési szakmai vezető

Posztl Mihály: iskolavezető

Kuchta Ildikó: oktatásszervező

Kertai Tímea: oktatásszervező

Kapcsolat

  •   Székesfehérvár, Palotai út 174.
  •   ügyfélszolgálat: 06-20/4352-152
  •   06-20/9838-022
  •   treningstudio kukac treningstudio.hu
  •   Engedélyszám: E/2020/000044
  •   Bejelentésszám: B/2020/000256

© Copyright Tréning Stúdió 2017

Search

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.